Oplossingen

tr>

aap

arend

arend

arend

bange pad

dromedaris

duif

eekhoorn

eenhoorn

egel

egel

everzwijn

gans

giraf

haan

haan

hert

hond

hond

hond

kanarie

kangoeroe

kat

konijn

konijn

kreeft

kuiken

leeuw

olifant

olifant

papegaai

pinguin

potvis

ratelslang

schildpad

schildpad

stier

struisvogel

struisvogel

struisvogel

varken

varken

vis

vliegende eend

 

vlinder

zwaan

 

 Van Roel Huisman uit Nederland kregen we de aap, de bange pad, de egels 1 en 2, hond 3, de kanarie, de boze kat, olifant 2 en schildpad 1.
Van Ekkehard Künzell uit Duitsland kregen we de eekhoorn, de krokodil en struisvogel 2. Ekkehard Künzell is ook de maker van het strategiespel:"Reservat" met pentakubussen.
Aurore Dedecker, toen leerlinge 3de jaar KSO Glorieux Ronse tekende voor ons arend 1 en 2, het konijn, schildpad 2 en de vis.
Karel Verbuyst (10 jaar) had het schitterend idee van de dieren bestaande uit 60 lege hokjes te leggen met zijn legoblokjes.
Hij maakte de kreeft en de potvis.
Van Brad Jansen uit USA is de ratelslang, de viegende eend en struisvogel 3.
 Benoit Boucart, leerling 1ste jaar KSO Glorieux Ronse tekende arend 3, het everzwijn, haan 2, het kuiken, de stier en het varken 2. Van Reinhard Grafl uit Oostenrijk kregen we de eenhoorn, de gans, kat 2, konijn 2 en de vlinder.
Aad Thoen uit Nederland stuurde ons krokodil 2.
Van Dave Barlow (Abaroth) uit Engeland kregen we arend 4. De arend komt uit de heraldiek. We kregen ook nog de brachiosaur, de dimetrodon, de dromaeosaurus, de haai, de olifant 3 , de stegosaurus, de struisvogel 4 en de T.Rex.