Winnaar 41
Peter Jeuken uit Nederland wint de 'Eiland-wedstrijd'

Hij mailt:"Ik heb jullie mooie shirt ontvangen. Het past precies. En er zat nog chocola bij ook.
En dan te bedenken dat ik het puzzelen op de eerste plaats voor mijn plezier doe. En in de tweede plaatst om de geest in vorm te houden. Jullie site helpt daar geweldig bij. Hartelijk dank.

Het voelt alsof ik een gouden medaille heb gewonnen. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen maar vooral naar 'mooie' oplossingen. Bij het kleinste eiland heeft mijn programma een aantal verschillende mogelijkheden geleverd. Maar ik heb er een uitgepikt waarbij alle pentomino's zoveel mogelijk rechtop staan. Er ligt er geen enkele op zijn zij.
Vanzelfsprekend ben ik trots en fier dat ik de prijs heb mogen ontvangen. Ik ga de chocola samen met mijn denkbeeldige collega tuinontwerper opeten, haha. En het shirt ga ik zeker dragen."
Enige tijd later kregen we de volgende mail:"Afgelopen weekend ben ik op een reŁnie geweest van mijn middelbare school in Helmond waar ik in 1962 eindexamen heb gedaan. Je ziet dat ik het pentominoshirt fier draag."


Bob Henderson kreeg ook zijn eiland in chocolade toegestuurd.
"I finally took a photo of my island in chocolates! Sorry, I was slow to replace the pieces that we had eaten. . . I hope the photo looks good without editing!"

We zien echter dat de bloemetjes niet allemaal juist liggen ;-)